Over Bouwbedrijf / Aannemersbedrijf Tanck

Bouwbedrijf Tanck is een bouw- en aannemersbedrijf welke actief is in het oosten van Nederland.

Ons kantoor en werkplaats zijn gevestigd in het buitengebied van Vragender, dat ligt tussen Lichtenvoorde en Winterswijk. Wij zijn een klein, maar breed inzetbaar bedrijf waar de klant altijd op één staat. Graag denken wij mee in oplossingen om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Onze werkplaats is voorzien van gemoderniseerde machines voor het maken van prefab elementen, houten kozijnen, gebintwerk en maatwerk voor elk bouw gerelateerd product. Daarnaast hebben we een eigen opslag van standaard materialen, waardoor we snel kunnen schakelen in de productie. Ook voor het afhalen van deze materialen en/of op maat maken staan wij zelfs in overleg in het weekend voor uw klaar.

Binnen ons bedrijf hebben we veel materieel in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij ook snel schakelen met onze machines en werktuigen om voor u de juiste werkzaamheden uit te voeren. Door bijvoorbeeld een afval container te plaatsen of gebruik te maken van een hoogwerker is er altijd een passen de oplossing voor de wens van onze klant.

Om een beter beeld te krijgen van onze werkzaamheden hebben wij deze voor u per expertise kort toegelicht. Mocht u vragen hebben of met ons in contact willen komen dan staag wij graag voor u klaar.

0544 - 371 291
 
info@bouwbedrijftanck.nl