Bouwen in eigen beheer

Uw eigen woning bouwen met onze hulp en specialisatie. Wij helpen u uw eigen woning te realiseren. Met dit concept heeft u de kans om uw eigen woning te realiseren met onze kennis en hulp van specialisten. Samen gaan we uw project beoordelen en bespreken wat uw gewenst aanpak is. Tijdens de realisatie van uw project kunt u gebruik maken van onze toeleveranciers en hun kennis. Wij helpen u met keuzen en advies tijdens de realisatie. Wanneer er werkzaamheden zijn die u niet zelf kunt uitvoeren dan kunnen onze specialisten deze voor u uitvoeren.

Een voordeel van bouwen in eigen beheer is dat u in overleg gebruik kunt maken van onze materialisatie en werkplaats. De productie van houten kozijnen of stelkozijnen gebeurt bijvoorbeeld bij ons in de werkplaats. Indien gewenst kunt u dan zelf de kozijnen in de grondverf zetten, zodat u hier kosten op kunt besparen. Tijdens de uitvoering kunnen wij ook containers plaatsen voor de afvoer van afval en kunnen materialen op de bouwplaats geleverd worden. Indien u standaard materialen nodig heeft kunt u gebruik maken van onze voorraad. Indien gewenst kan bijvoorbeeld uw houtwerk in onze werkplaats op maat worden gemaakt.

Het bouwen in eigen beheer is een concept waar u zelf veel voordelen uithaalt indien u zelf de handen uit de mouwen wilt steken. Voor een verdere toelichting op dit concept kun u altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende afspraak.

WIJ GAAN GRAAG VOOR JE
AAN DE SLAG!

 

Heeft u interesse in onze diensten, toelevering van (op maat gemaakte) materialen of een bouwkundig advies neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Graag staan wij u dan vrijblijvend te woord om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.


Schoolstraat 10
7134 PE Vragender gem. Oost Gelre

0544 - 371 291
 
info@bouwbedrijftanck.nl