Betonwerk

Betonwerk komt veel voor in onze werkzaamheden en in de loop der jaren zijn we hierin steeds meer gespecialiseerd. Onze specialisatie is gericht op het maatwerk en niet op de prefab elementen. Bij maatwerk moet je denken aan beton elementen die in het werk worden gestort. Dit kunnen bijvoorbeeld kelders of kolommen zijn. Wel maken wij gebruik van prefab elementen die in het werk afgestort worden, om zo de doorlooptijd te versnellen en zorg te dragen voor een strakke afwerking. Betonvloeren en de afwerking hiervan worden ook door ons gerealiseerd. Betonvloeren kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Monoliet, gecoat, ruw afgewerkt en/of tegelwerk.

Vloeren worden in verschillende gebouwen toegepast, bijvoorbeeld in bedrijfshallen, stallen, overkappingen, schuurtjes, woningen, enz. zie onderstaande referentieprojecten voor een aantal voorbeelden.

WIJ GAAN GRAAG VOOR JE
AAN DE SLAG!

 

Heeft u interesse in onze diensten, toelevering van (op maat gemaakte) materialen of een bouwkundig advies neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Graag staan wij u dan vrijblijvend te woord om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.


Schoolstraat 10
7134 PE Vragender gem. Oost Gelre

0544 - 371 291
 
info@bouwbedrijftanck.nl